Bericht versturen
Thuis

Yuyao Ollin Photovoltaic Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Yuyao Ollin Photovoltaic Technologieco., Ltd in 2008 wordt gevestigd. is een professionele fabrikant belast met het onderzoek, de ontwikkeling, de productie, de verkoop en de dienst van zonnepaneel. Wij worden gevestigd in yuyao met geschikte vervoerstoegang. De specifieke aan strikte kwaliteitscontrole en de nadenkende klantenservice, onze ervaren personeelsleden zijn altijd beschikbaar om uw vereisten te bespreken en volledige klantentevredenheid te verzekeren. De laatste jaren, heeft ons bedrijf een reeks van geavanceerd materiaal met inbegrip van gelamineerde machine, celsnijmachine, de machine van de machtstest, daarnaast, wij heeft verkregen Ce-certificaten geïntroduceerd. onze producten worden ook uitgevoerd naar cliënten in dergelijke landen en gebieden zoals Azië, Mideast, Zuid-Amerika en Afica. Wij stemmen in OEM en ODM ook met orden. Hetzij selecterend een huidig product van onze catalogus of inroepend techniekhulp voor uw toepassing, kunt u aan onze klantenservice over uw sourcing vereisten spreken. Elk van onze producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van verschillende markten, zoals Azië, Afrika, Europa, en het Midden-Oosten over de hele wereld zeer gewaardeerd. Onze goed uitgeruste faciliteiten, uitstekende kwaliteitscontrole en snelle levering door alle productiestadia laten ons toe om tevredenheid van onze alle klanten te waarborgen.

Aanhangend het concept „Groen, Energie - besparing, Milieubescherming“ in deze nieuwe eeuw. Wij hebben in constante achtervolging van betere kwaliteit en meer toekomstgerichte innovatie de aan diverse behoeften van onze klanten moeten voldoen.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Wordt Photovoltaic de Technologieco. van Yuyaoollin, Ltd gevestigd in de Stad van Ningbo Yuyao, Zhejiang-Provincie, China, dat in het jaar 2008 werd gevestigd. Wij zijn een professionele fabrikant van zonnepanelen, zonnelantaarns en wij installeren ook sommige zonnehuissystemen. Onze jaarlijkse productie van zonnepanelen bereikt 100MW, en honderdduizenden voor zonnelantaarns. Wij kregen ISO: 9001 en Ce-certificaat in successie. Elk van onze producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en over de hele wereld zeer gewaardeerd in een verscheidenheid van verschillende markten, zoals Azië, Afrika, Europa, en het Midden-Oosten. Onze goed uitgeruste faciliteiten, uitstekende kwaliteitscontrole en snelle levering door alle productiestadia laten ons toe om tevredenheid van onze alle klanten te waarborgen.

Aanhangend het concept „Groen, Energie - besparing, milieubescherming“ in deze nieuwe eeuw, hebben wij in constante achtervolging van betere kwaliteit en meer toekomstgerichte innovatie de aan diverse behoeften van onze klanten moeten voldoen.

Ik hoop wij de kans kunnen met beide handen aangrijpen blijven zich met onze klanten groeien en ontwikkelen, en maak briljanter

verwezenlijkingen voor onze nieuwe energieindustrie.

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Zuid-Amerika

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : OLLIN SOLAR

Aantal werknemers : 100~500

Jaarlijkse omzet : 500000-80000000

Opgericht Jaar : 2008

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Yuyao Ollin Photovoltaic Technology Co., Ltd. Certificaten China Yuyao Ollin Photovoltaic Technology Co., Ltd. Certificaten China Yuyao Ollin Photovoltaic Technology Co., Ltd. Certificaten China Yuyao Ollin Photovoltaic Technology Co., Ltd. Certificaten China Yuyao Ollin Photovoltaic Technology Co., Ltd. Certificaten China Yuyao Ollin Photovoltaic Technology Co., Ltd. Certificaten China Yuyao Ollin Photovoltaic Technology Co., Ltd. Certificaten