Photovoltaic de Technologieco. van Yuyaoollin, Ltd.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Geschiedenis

Van goede kwaliteit Het vouwen van Zonnepanelen voor verkoop
Ollin PV zonne is onze betrouwbare leverancier 3 jaar. Geen twijfels dat onze samenwerking het plezierigst is.

—— Md.Irfanul haq bhuyain

Het paneel werkt groot, maar herinnert zich om tot afzonderlijke hardware voor het opdracht te geven. Ik heb dit paneel dat met twee 12 voltsbatterijen wordt verbonden en ik stel een luchtpomp aan p in werking

—— Jorge Ayala

Ik ben online Chatten Nu

Yuyao Ollin Photovoltaic Technology Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8
Yuyao Ollin Photovoltaic Technology Co., Ltd. Yuyao Ollin Photovoltaic Technology Co., Ltd. Yuyao Ollin Photovoltaic Technology Co., Ltd. Yuyao Ollin Photovoltaic Technology Co., Ltd. Yuyao Ollin Photovoltaic Technology Co., Ltd. Yuyao Ollin Photovoltaic Technology Co., Ltd. Yuyao Ollin Photovoltaic Technology Co., Ltd. Yuyao Ollin Photovoltaic Technology Co., Ltd.
Lamineer Machine Onze Fabriek lasautomaat Zonnemoduleproefbank Toon kamer Office Kamer Onze vakantie zonnecelproefbank

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Zuid-Amerika
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken : OLLIN PV
Jaarlijkse omzet : 500-800
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 70% - 80%

Wordt Photovoltaic de Technologieco. van Yuyaoollin, Ltd gevestigd in Yuyao-Stad, Zhejiang-Provincie, China, dat in 2008 werd opgericht. Wij zijn een professionele fabrikant van zonnepanelen, zonnelantaarns en wij installeren ook sommige zonnehuissystemen. Onze jaarlijkse productie van zonnepanelen bereikt 80MW, en honderdduizenden voor zonnelantaarns. Wij kregen ISO: 9001 en Ce-certificaat in successie. Elk van onze producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en over de hele wereld zeer gewaardeerd in een verscheidenheid van verschillende markten, zoals Azië, Afrika, Europa, en het Midden-Oosten. Onze goed uitgeruste faciliteiten, uitstekende kwaliteitscontrole en snelle levering door alle productiestadia laten ons toe om tevredenheid van onze alle klanten te waarborgen.

  Aanhangend het concept „Groen, Energie - besparing, Milieubescherming“ in deze nieuwe eeuw, hebben wij in constante achtervolging van betere kwaliteit en meer toekomstgerichte innovatie de aan diverse behoeften van onze klanten moeten voldoen.

  Ik hoop wij de kans kunnen met beide handen aangrijpen blijven zich met onze klanten groeien en ontwikkelen, en maak briljanter

verwezenlijkingen voor onze nieuwe energieindustrie.

Contactgegevens
Yuyao Ollin Photovoltaic Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Elsa

Tel.: 86-574-62566176

Fax: 86-574-62566175

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)